Eclairs

Eclairs

Ken je dat slechte programma op 24 kitchen met impress your friends? Hiermee doe je dat pas! Zien ze er niet prachtig uit?! En wat waren ze lekker, echt een guilty pleasure zijn deze eclairs. Ja, het is een calorieën-bom, maar het is het zo waard! Het recept komt origineel uit het Bakken boek van James Peterson. Eigenlijk is het recept zo erg simpel, alle onderdelen hebben we namelijk al een keer gepost!

Eclairs

Ingrediënten voor 10-12 eclairs:

Bereidingswijze

  1. Maak de banketbakkersroom volgens het recept op ons blog. Laat het volledig afkoelen.
  2. Maak het soezendeeg volgens het recept op ons blog.
  3. Teken op een stuk bakpapier lijnen van 14 cm lang.
  4. Vul een spuitzak met een grote spuitmond met het soezendeeg, en spuit lijnen op het bakpapier van circa 1,5 cm breed.
  5. Bak ze voor 20 minuten in een op 220 graden voorverwarmde oven.
  6. Prik op de twee uiteindes van een soes gaatjes met een spuitmondje.
  7. Vul een spuitzak met een grote spuitmond met banketbakkersroom en vul de soezen door de twee gaten.
  8. Temper de twee soorten chocolade apart.
  9. Doe de pure chocolade in een breed bakje, zodat de soezen erin passen.
  10. Dip de soezen in de pure chocolade. Laat het teveel er op zijn kop afdruipen.
  11. Dip met een vork in de witte chocolade en verdeel dit in strepen over de soezen. Dit hoeft niet mega netjes. Mocht je dat wel willen, gebruik dan een spuitzak.

Eet smakelijk!

Ajedo!

Eline en Cynthia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s